Wie ben ik?

Ik ben Tjitske, een mensen mens, empathisch, ik hou van het leven en van bijna alles wat leeft. Mooie gesprekken, ondernemen, dansen en mensen geven mij energie. Mijn belangrijkste waardes zijn vrijheid, liefde en vertrouwen.

Daarnaast heb ik een aantal rollen die ik met liefde en vanuit mezelf vervul. Zoals moeder, collega, ondernemer, zus, dochter en vriendin.

Zelf heb ik ook het nodige meegemaakt en vanuit ingesleten patronen en strategieen geleefd. Mijn uitdaging was om keuzes vanuit mezelf te maken. En daarbij op mezelf te blijven vertrouwen. Alle lessen hebben mij uiteindelijk geleerd dat je uiteindelijk zelf verantwoordelijk bent voor je leven en als je je dat beseft, je ook ondanks situaties de controle over je leven kan behouden.

Ik reken tot mijn persoonlijke kwaliteiten, optimistisch, groot empathisch vermogen, denken in kansen en mogelijkheden, vrolijk, positief, goed kunnen luisteren, goed kunnen praten en ik ben actie en resultaat gericht.

Spreek je snel!

Tjitske

Tjitskus

Tjitskus is een vervoeging van mijn naam. Ik doe het op Tjitskes manier. In mijn rol als coach ben ik dus vooral mezelf. De kus staat voor verbinding, liefde en contact. En de keuze voor deze naam ontstond omdat tjitske.nl al bestond :-).

Referenties

Lees hier wat anderen over Tjitskus zeggen.

Wat drijft mij?

Met mijn jarenlange ervaring als mens, weet ik hoe het is om mens te zijn en dus ook hoe het is om vast te zitten in rollen en patronen, dingen doen omdat het moet, compromissen sluiten, tegen je eigen overtuigingen aan te lopen en ’s avonds uitgeput in bed te vallen.  En weet ik ook hoe leuk het leven is als je dingen met passie en plezier doet. Hoe bevrijdend het kan zijn om jezelf weer te zien en hoe goed je je voelt als je buiten je comfort zone gaat en voor jezelf leert kiezen.

Mijn passie is mensen, ik vind mensen leuk, interessant en ben gefascineerd door het gedrag van mensen. Graag wil ik weten wat men beweegt om keuzes te maken of waarom men het maken van een keuze uitstelt. Het leven is vol keuzes, en mijn motto is dat een keuze nooit goed of fout is. Je kiest voor dat wat op dat moment het beste bij jou en je overtuigingen past.

Ik ben ervan overtuigd (deze overtuiging is geen belemmering voor mij) dat iedereen in staat is om zijn eigen kwaliteiten en krachten optimaal te gebruiken. Dit komt vaak naar boven in goede gesprekken, en daar hou ik ook van, een goed gesprek, niet aan de oppervlakte maar juist over wat iemand beweegt.

Alles begint bij liefde.

Wil je meer weten?