Heb jij het gevoel geleefd te worden?
Ik heb de teugels weer in eigen handen.
Is dit het nou? Er zit meer in mij!
Laten we alles er uithalen!
Slider

Mindset coaching vanuit het onderbewustzijn.

Hypno-coaching, is een vorm van coaching waarbij er vooral naar onbewuste patronen en emoties gekeken wordt. Veelal is wat we doen gebaseerd op ervaring en automatisering. Logisch ook, als we niet zouden automatiseren zouden we altijd blijven nadenken, stel je eens voor dat je elke keer op de fiets moet bedenken dat je tegelijkertijd moet trappen, sturen en uitkijken. Voor veel praktische dingen is automatisering dus heel handig en soms zelfs noodzakelijk. Echter komt het op omgaan met situaties en emoties aan, dan zijn onze geautomatiseerde reacties (of te wel patronen) of geautomatiseerde emoties niet altijd handig. Elke situatie is anders en je verdient het dat je naar elke situatie mag kijken alvorens te reageren vanuit een patroon.

Het onderbewustzijn is eigenlijk de database van ons leven, hier worden herinneringen, emoties en gevoelens opgeslagen. Patronen die je niet kan doorbreken, oude emoties die blijven komen. Ons denkvermogen gecombineerd met het ego, kan hier op reageren met bv angst, stress of een burn-out. Maar ook roken en emotie-eten zijn patronen, routes die ooit een keer gekozen zijn als een goed alternatief voor bijvoorbeeld niet naar je gevoel gaan. Allemaal geen gezonde keuzes voor je lijf en ook niet voor je zijn.

Met hypno coaching, kan je vanuit een veilige en comfortabele positie toch je demonen te lijf gaan. Met hypnose leer je respectvol naar jezelf te kijken en te luisteren. Dit voorkomt niet dat je nooit meer tegen situaties aanloopt. Wel dat je het los kan zien van eerdere situaties en je zo een rode draad kan doorknippen. Hoeveel sessies er nodig zijn? Dat verschilt per persoon en “probleem”. Fobieen zijn doorgaans met 1 sessie op te lossen. 

Het roken kan doorgaans met 1 sessie doorbroken worden maar er is ook een traject beschikbaar waarbij de reden om te roken aangepakt kan worden. Een hypnotische maagband of het Li(j)fplannertraject zijn methodes waar aan overgewicht, je mindset en je relatie met eten gewerkt wordt. 

Doorgaans zijn hier 6 – 8 sessies voor nodig. De Lijfplanner is een traject wat binnenkort hier op de website terug te vinden is als een online programma in combinatie met emailcoaching. Op deze manier kan er tussen de online sessies door mentale ondersteuning gegeven worden het is een veilig en laagdrempelig programma waar je zelf de diepte vooral mee in gaat. 

Bij alle vormen van strategiebepaling is het belangrijk dat je eerlijk tegen jezelf bent en je ook zelf verantwoordelijk bent voor het resultaat, bij een online programma is dat nog belangrijker. 

Wil je een keer ervaren wat hypnose doet? Download hieronder de ontspanningshypnose.

Hypnose coaching

Hypnose is een heel effectieve manier om te ontspannen, maar kan ook helpen bij het doorbreken van patronen of zelfs het veranderen van gedrag. Tjitske is ook hypno-coach, voor meer informatie neem vooral contact op.

Lees meer »

Online coaching

Fysieke aanwezigheid is soms wel prettig maar zeker niet noodzakelijk bij coaching. Uit mijn ervaring is gebleken dat zeker ook het e-coachen vele voordelen kent en net zo snel resultaten biedt als het coachen waarbij

Lees meer »

Live coaching

Herken je dat gevoel dat je meer geleefd wordt dan dat je leeft. Dat de keuzes voor je worden gemaakt. Dat je niet meer weet wat je drijft of dat je weet dat er meer

Lees meer »

Burnout coaching

Heb je het gevoel opgebrand te zijn, zie je de toekomst niet meer zitten, worden je todo lijstjes te lang en hoor je jezelf heel vaak het woord moeten gebruiken. Wanneer je in een burn-out

Lees meer »

Wil je meer weten?